Online Cursus Activatie Priester of Priesteres

activatie priester of priesteres 800x600

In deze online cursus neem ik je mee op reis, een reis die jouw ziel al heeft afgelegd en die reis mag jij je herinneren in dit leven.

Velen van ons zijn op zoek, op zoek naar wat jij mag betekenen op aarde.

 

Samen met de draken heb ik daarom deze cursus gemaakt. Ik neem je mee in 4 modules.

Module 1 gaat over het vorige leven van jouw ziel. Ik heb een verhaal doorgechanneld gekregen van mijn ziel over haar tijd op Atlantis, waar zij heeft mogen werken als drakenpriesteres. In de meditatie nemen wij je mee en mag je zelf gaan ontdekken wat jouw ziel heeft geleerd en wat je mag meenemen hier op aarde. Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Luister dan op YouTube deze meditatie. Ik heb hem openbaar gezet, zodat je zeker weet dat dit echt iets voor jou is of juist niet.

 

Module 2 is de activatie module. Je krijgt een korte uitleg, daarna een belangrijke activatie meditatie. Deze activatie zet de deuren open om beter contact te hebben met de draken en om nog meer te herinneren wat jouw ziel allemaal al heeft geleerd, voordat jij op aarde kwam.

 

Module 3 is de module ‘eigen maken’. Alles wat je in de vorige modules hebt geleerd en heb mee mogen maken in de meditaties, mag je in deze module eigen maken. Er staat hier ook weer een fijne meditatie voor je klaar.

 

Module 4 gaat over loslaten. Het is heel belangrijk om verdere stappen te nemen en andere dingen, mensen of gedachtes loslaten. In deze module krijg je dan ook hulp van de draken van elektra na een korte uitleg staat er een meditatie voor je klaar.

 

Je kan deze online cursus op je eigen tempo volgen, het is wel belangrijk dat de juiste volgorde aanhoudt. Daarna ben je vrij om iedere meditatie nog een keer of zelfs een paar keer te doen. Je houdt altijd toegang tot deze online cursus.

 

Momenteel ben ik alle cursussen aan het updaten en of vernieuwen.

Het is voor nu niet mogelijk om een online cursus aan te schaffen.

April 2023 worden de cursussen opnieuw aangeboden.