Beschermdraak

beschermdraak

In deze korte blog geef ik uitleg over de beschermers.

De meeste mensen kennen de term beschermengel, maar het kan ook zijn dat jij een beschermdraak hebt. Deze draak zal ervoor zorgen dat jij veilig van a naar b komt.

Mijn drakengids Tarus is namelijk ook mijn beschermdraak dit doet hij wel samen met een engel dus eigen heb ik ze allebei (ik heb een flinke missie te doen op aarde denk ik zo haha!).

Hieronder wil ik uitleggen wat een beschermdraak of -engel voor jou kan beteken.

Je hebt als mens op aarde bepaalde missies te voldoen en voordat jij dit hebt gedaan zullen jouw beschermers er alles aan doen om jou te beschermen.

De spirituele wezens zien alles en weten ook wat er gaat gebeuren als jij een bepaalde keuze maakt. Als jij net wilt weggaan met de auto, maar je moet nog even naar de toilet ga dan naar het toilet, zodat jij veilig de weg op kan met de auto.

Ze beschermen je op manieren waarvan je het nooit had verwacht en dat is het leuke ervan. Misschien denk je nu terug aan ‘o als ik dat niet had gedaan was er dit en dit gebeurt’.

Alles gebeurt met een reden vertrouw daarop!

Sommige mensen ervaren deze steun meer dan andere mensen en dat is allemaal oké. Want de beschermers laten het ook niet merken. Zij zullen zo werken dat wij zelf het idee krijgen dat we nog even naar de toilet moeten gaan voordat we de auto instappen.

Onze spirituele gidsen willen dat wij ons eigen leven leiden en echt een mooi leven leiden. Zij zullen ons nooit zeggen wat we moeten doen. Ze zullen ons alleen begeleiden op het juiste pad en als zij een ongeluk kunnen voorkomen zullen zij dat doen.

Een beschermdraak neemt net zoals de engelen zijn taak erg serieus, je mag ze ook af en toe bedanken voor de hulp die ze je bieden😉

 

Sanne🐉✨

Play Video

Wil je meer weten over draken bekijk dan mijn website klik hier.

Wil jij weten waarom er een draak bij jou is? Doormiddel van een reading kan ik daarmee helpen klik hier voor meer informatie.

Wekelijks deel ik een nieuwe draken meditaties op YouTube klik hier.

Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2023 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514