Draken en hun leefomgevingen

vroegere leefomgeving blog

In deze blog wil ik vertellen over de vroegere leefomgevingen. En dan gaan we wat meer de geschiedenis in, over waar de draken nou echt vandaan komen. Ik heb het in andere blogs al gehad over Atlantis, naast Atlantis had je nog een plek dat is Mu. Je kan deze 2 plekken zien als continenten. Atlantis had het deel van de Atlantische oceaan en Mu de Grote oceaan en zo was de aarde in twee gesplitst. Lemurië was een gebied dat bestond in Mu. En mijn drakengids Tarus komt van Lemurië.

Draken die leefde op Atlantis leefden dichtbij de mensen ze waren één en konden elkaar zien.

De Mu draken leefden in groepen en de draken werden aanbeden door mensen, zoals je nu in verschillende geloven en culturen nog tegenkom. Het is een groot verschil met hoe de draken leefden op Atlantis.

Draken die hebben geleefd op Lemurië, zijn daar opgeleid en hebben een speciale taak om mensen te begeleiden met hun levensmissie op aarde.

Dit speelde zich ook allemaal af op aarde en dan wel miljoenen jaren geleden. Het is leuk om te zien hoe mensen weer in contact komen met hun draak, want het is even geleden. Na de val van Atlantis waren de portalen gesloten om de draken te beschermen. De tijd van het leeuwtijdperk kwam en het ego ging meer overheersen. Om de draken te beschermen deden de mensen van Atlantis de portalen dicht. Het was geen leuke tijd voor de draken, maar ze zijn blij dat ze weer meer worden gevraagd om te helpen.

 

In deze blog (Angst voor draken) deel ik nog wat meer over het sluiten van de portalen.

Vroeger zag de aarde er anders uit, maar zo was ongeveer de indeling van de aarde in de tijd van Atlantis en Mu.
Vroeger zag de aarde er anders uit, maar zo was ongeveer de indeling van de aarde in de tijd van Atlantis en Mu.

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514