Ontvang een bericht van jouw draak

Heb jij het gevoel dat er een draak bij jou is en jou een bericht wilt doorgeven?

Tijdens een draken reading kan ik dat bericht voor jouw ontvangen en aan jou doorgeven. Het maakt niet uit of het een tijdelijke draak is of jouw drakengids. Ik zal een puur en zuiver bericht ontvangen met een boodschap die jij op dit moment nodig hebt.

 

Graag ontvang ik een foto van jou zodra je de bestelling hebt gedaan. Dat is voor mij een fijne manier van werken. Via jouw foto ga ik in meditatie contact maken met de draak die bij jou is. En als jij een vraag hebt aan de draak dan kan ik die stellen. Je ontvangt binnen 5 werkdagen de reading terug via mail.

Boodschappen van draken kunnen over alles gaan over jouw leven, jouw werk, jouw liefdesleven echt over alles. Draken zijn liefdevolle wezens en willen ons graag helpen in het leven en dit kunnen zij doen door middel van deze boodschappen.

Het is wel belangrijk dat je deze draak al een keer hebt gezien of hebt gevoeld tijdens een meditatie, zodat je echt zeker weet dat er een draak bij jou in de buurt is.

 

De draken zijn er klaar voor om jou te helpen!

Momenteel kan ik geen nieuwe draken readings inplannen. Stuur een mail naar hi@sannebak.nl als je op de wachtlijst wil komen.

 

Draken readings kan je alleen voor jezelf bestellen, niet voor iemand anders.
IMG_8040
IMG_7801
IMG_8389

© 2022 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514