Draken & Spiritualiteit

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina!

In deze online cursus deel ik de kennis die ik heb doorgekregen van de draken en daarnaast ook mijn spirituele ervaringen.

Online cursus Draken & spiritualiteit

Draken en spiritualiteit zijn altijd verbonden met elkaar en daarom kon ik niet alleen schrijven over de draken. Er is een basis nodig om met de draken in contact te komen. Ik denk dat ik dat samen met mijn lichtteam en de andere draken die hebben geholpen, het zo compleet mogelijk heb gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om in het eerste deel van deze cursus te schrijven over spiritualiteit, zodat je dit gelijk kan toepassen in het tweede deel. In het tweede deel, schrijf ik over de verschillende draken die er bestaan en nog veel meer...

Deze online cursus is een leerboek, je begint met de basis en leert over de spirituele wezens, daarna kom je terecht in de heldere gaves en uiteindelijk kom je uit bij meer verdieping met de draken. Daarnaast heb ik over alle drakengroepen die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten iets geschreven

Deze online cursus is een stap naar de drakenwereld, ik hoop dat je doormiddel van deze cursus een geweldige vriendschap kan opbouwen met jouw draak!

 

Draken & Spiritualiteit is voor jou als:

Je meer wil leren over de draken.

Je meer wil leren of spiritualiteit.

Je tijd wil investeren om in contact te komen met de draken.

Je volledig wil gaan vertrouwen op de steun van de draken.

Je genoeg hebt van kleine beetjes informatie en alles op één plek wil.

Fascinatie naar spiritualiteit en draken is er altijd al geweest bij mij.
Al was de Draak in de Efteling altijd wel wat eng voor mij en liep er vaak met een grote boog omheen vond ik hem wel erg bijzonder.
Na mijn 44ste levensjaar voelde ik in mezelf dat veel mysterieuze (Spirituele) wezens verkeerd neer zijn gezet in verhalen waaronder ook de draak.
Ikzelf wou nu wel eens met een draak communiceren maar kan dat wel?
Ik ben opzoek gegaan en kwam uit op een draken meditatie van Sanne Bak.
Dit vond ik erg interessant en ben hierdoor op haar website terecht gekomen.
Hier vond ik de cursus Draken & Spiritualiteit dat mij erg trok.

In de cursus wordt alles netjes uitgelegd en als ik vragen had kon ik terecht bij Sanne, die altijd een goed antwoord of advies gaf.

Ik heb dan ook in deze cursus geleerd dat er wel raakvlakken zijn in de Spiritualiteit maar dat je veel dingen op je eigen manier ervaart dan andere mensen om je heen die hier ook mee bezig zijn.

Sanne geeft bij mij dan ook aan dat je in die ervaringen mag geloven.
Het is op het eind ook je eigen pad.

De meditaties die Sanne gemaakt heeft bij de cursus zijn duidelijk, al vind ik sommige wat aan de korte kant, je hebt dan net contact met je draak en moet je alweer afscheid nemen.
Al zal je wel merken hoe vaker je de meditaties doet hoe minder vaak je deze nodig hebt om contact te leggen omdat je de verbinding al gemaakt hebt.

Dit is ook het gene wat ikzelf moet leren, vertrouwen hebben in wat jezelf kunt en dat heeft Sanne mij een stuk kunnen leren.

Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd en de cursus inclusief Sanne zelf heeft mij geholpen.
Als ze nog eens andere informatie binnenkrijgt van de draken dan hoor ik het graag.

Mocht je eraan willen beginnen dan wensen mijn draak, gidsen en ik jullie veel succes.

- Robert

Zo fijn deze cursus! Een goede, rustige introductie tot de drakengidsen, maar het gaat veel verder dan dat. Het gaat onder andere ook over heldere gaven, schaduwwerk en blokkades. Sanne geeft veel tips die je gelijk kunt toepassen, ook al begin je net op dit gebied en vind je het nog moeilijk om contact te leggen met je gidsen (welke dan ook). De cursus is heel praktisch en toegankelijk! Het is duidelijk dat ze weet waar ze het over heeft en dat ze zelf veel ervaring heeft opgedaan tijdens haar eigen spirituele reis. En dan die meditaties … I love! Sanne neemt je zo rustig mee en geeft ook ruimte om tijdens de visualisaties je eigen ‘ding’ te doen. Hoe verder je in de cursus bent, hoe dieper ze gaan. Ik word hier heel blij van! - Rowan

Ik had bij Sanne al een masterclass gevolgd en ben daardoor zo nieuwsgierig geworden naar de draken dat ik de cursus Draken & spiritualiteit ben gaan doen. Wat een mooie uitgebreide cursus, ik kan 'm iedereen aanraden! In de cursus wordt uitgebreid verteld over de drakenwereld, hun leefomgeving en hoe je in contact kunt komen met de draken. Hoe je met de draken kunt communiceren en hoe je samen met de draken je spiritualiteit kunt ontwikkelen en inzetten in je dagelijks leven, supermooi!! - Gaby

Wat kan je verwachten van deze cursus:

Je gaat erachter komen wat een lichtteam is en wie er allemaal aanwezig zijn in jouw lichtteam.

Je gaat leren over intuïtie kanalen en welke het beste bij jou past.

Je leert hoe jij in contact kan komen met jouw eigen draak.

Je leert manieren om met jou draak in contact te blijven.

Je ontvangt informatie over drakengroepen en hoe je ze kan vragen om hulp.

Je leert over drakenenergie en alle frequenties.

Je leert over de draken poel en ik neem je ermee naar toe in meditatie.

In deze cursus zitten 5 meditaties die afgestemd zijn op de cursus en daarnaast nog meer meditaties als ondersteuning, zodat jij het beste uit de cursus kan halen.

Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen in de academy.

Je hebt altijd toegang tot de academy en de meditaties.

 

 

Deze online cursus heb ik samen met de draken zo compleet mogelijk ingericht. Zodat jij kan groeien of je nou een beginner bent met spiritualiteit of je weet al het een en ander.

Draken & Spiritualiteit is voor jou, als jij in contact wilt komen met de draken.

Ervaar je problemen met bestellen? Stuur meteen een mail naar hi@sannebak.nl

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514