Drakenenergie

draken energie blog

In deze blog schrijf ik over drakenenergie. Voor een hoop mensen een bekend iets. De laatste jaren is het onderwerp ontploft en iedereen deelt zijn of haar waarheid erover. En ik natuurlijk ook. 😉

Drakenenergie bestaat al heel lang, zolang de draken bestaan konden zij energie geven aan alles wat leefde. Dit gaat terug nog voordat de aarde was gecreëerd.

Draken leven al heel lang en werkten samen met mensen op Atlantis. Op Atlantis waren er priesters en priesteressen en deze gaven samen met de draken helende energie aan mensen.

Na de val van Atlantis waren de portalen gesloten en de draken gaan slapen, omdat er mensen waren die misbruik wilde maken van de helende energie en de drakenkennis.

Nu weer terug naar het nu…
Er zijn verschillende manieren hoe je drakenenergie kan ontvangen.

  • Gespecialiseerde heler die werkt met drakenenergie. (ik😊)
  • Een geleide meditatie volgen met drakenenergie. (YouTube)
  • Wandelen door de natuur.
  • Jouw eigen draak vragen voor helende energie.

Jouw drakengids vragen om helende energie en de simpelste manier is om het gewoon te vragen. Bijvoorbeeld als jij ‘s avonds in bed ligt. Adem diep in door de neus en dan uit door de mond en herhaal dit 5 keer, vraag dan of jouw drakengids jouw helende energie kan geven en wacht af wat er gebeurt. Misschien voel je wel een tinteling over je lichaam of warmte schrik dan niet!

Vergeet niet jouw drakengids te vragen, want dan weet je zeker dat het drakenenergie is.

De drakenenergie kan worden gebruikt om chakra's te helen. Misschien ben je al bekend met chakra’s?

Zo niet? Dit zijn energiebollen, zij zitten door jouw hele lichaam en er zijn 7 grote en die zitten het dichtste bij jouw organen.

Elke chakra staat voor een gebied en voor een emotie. Als je chakra’s in 1 lijn zijn en hun energieën goed verdelen, ben jij beter in staat om contact te maken met de draken.

Dit heeft ook allemaal te maken met energie en in welke frequentie jij leeft. Als jij leeft in een lage frequentie, omdat je leeft in jaloezie of omdat je boos bent, dan wordt het contact met draken lastiger. Als jij leeft in een positieve staat van zijn, zoals dankbaarheid of wanneer je vrolijk bent dan kunnen de draken makkelijker bij je komen. Positiviteit trekt positiviteit aan en de draken leven altijd in positiviteit.

Ze proberen wel om bij je te komen als je bijvoorbeeld neerslachtig bent, want ze willen je altijd helpen alleen lukt dat gewoon niet.

Jouw drakengids is altijd bij, wil je altijd helpen en zit geduldig af te wachten voordat hij of zij wat te doen krijgt. Dus vraag vanavond om een heling, want daar wordt jouw draak echt blij van!!

 

Er zijn ook draken die leven in de natuur. Zij leven volgens hun element water, vuur, aarde en lucht. En het leuke is je kan deze draken ook om een heling vragen als je aan het wandelen bent in de natuur.

Je kan dan op een plek waar het rustig is hardop zeggen of in hoofd: ‘Lieve draken van de natuur kunnen jullie mij een heling geven…’ en wacht rustig af.

Het is wel belangrijk dat je, voordat je het natuurgebied in gaat, de natuurwezentjes waarschuw dat je eraan komt. Bij ieder grassprietje is een natuurwezen die het grassprietje toejuicht om te groeien… wist je dit al? Als je thuis gras hebt waarschuw ze ook even dat je eraan komt met de grasmaaier 😉 jouw gras wordt echt mooier als je met ze gaat communiceren.

 

Maar nu weer terug naar de draken en hun energie. Er zijn dus veel draken aanwezig in de natuur en zij zullen samen met jouw drakengids jou een heling geven op de plekken waar je dat nodig hebt. De eerste keer dat ik dat ervaarde was ik er een beetje verbaasd over, de energie kwam binnen via mijn voeten (door mijn schoenen) en ging zo omhoog door mijn hele lichaam echt geweldig en heerlijk om mee te maken.

Als je vandaag, morgen of volgende week een vrije dag hebt kan ik je aanraden om het te proberen.

 

Laat het me weten of het is gelukt!

 

Ik heb een blog geschreven over de verschillende drakenenergie frequenties klik hier om deze te lezen.

 

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514