Drakengids

Drakengids blog

In deze blog geef ik meer uitleg over een drakengids.

Een drakengids hoort bij het jouw eigen lichtteam, deze kan bestaan uit draken, engelen, elfjes, mystieke wezens, opgestegen meesters en nog meer.

Jouw drakengids is al bij je sinds je werd geboren, eigenlijk al voordat je was geboren. Veel drakengidsen blijven bij dezelfde ziel. Als jouw ziel meerdere levens heeft geleefd, zal jouw draak er altijd al bij zijn geweest. Misschien op de voorgrond, misschien op de achtergrond.

Voordat de ziel naar de aarde komt, worden er afspraken gemaakt. Afspraken over wat jouw missies en/of taken gaan worden op aarde, daarbij worden er ook afspraken gemaakt met jouw gidsen over wie wat gaat doen.

Het kan zijn dat jouw drakengids jouw hele leven op de voorgrond is. Het kan ook zijn dat bij een bepaalde gebeurtenis/levensfase jouw drakengids naar voren komt en daarna weer naar de achtergrond gaat.

Mijn drakengids heet Tarus en hij is een gele draak. Tarus is opgeleid in Lemurië tot drakengids. Drakengidsen zijn niet zomaar gidsen. In Lemurië kregen drakengidsen inzichten die zij moesten weten voordat zij een ziel gingen ondersteunen.

Tarus is altijd bij mijn ziel geweest in al de levens die mijn ziel heeft geleefd op aarde, maar ook op andere planeten (Misschien maak ik daar ook nog eens een blog over.).

Contact met jouw drakengids kan zo fijn zijn, het voelt echt als een beste vriend of vriendin en het is eigenlijk jouw persoonlijke coach. Je kan hem of haar alles vragen over inzichten, maar ook helende energie. Hij of zij zal altijd voor je klaar staan letterlijk voor, naast of achter je, maar hij of zij staat ergens om jou heen.

Zodra je weet wat voor soort energie jouw drakengids heeft zal je merken dat je het ook voelt in het dagelijks leven. Zo weet je dat je altijd veilig bent. Als Tarus bij mij in de buurt is, voel ik mijn linkerarm warm worden.

Ik vind het leuk om te horen wat jouw ervaringen zijn met jouw drakengids! Laat het me weten via de mail

 

Sanne 🐉✨

Play Video

Wil je meer weten over draken bekijk dan mijn website klik hier.

Wil jij weten waarom er een draak bij jou is? Doormiddel van een reading kan ik daarmee helpen klik hier voor meer informatie.

Wekelijks deel ik een nieuwe draken meditaties op YouTube klik hier.

Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2023 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514