Drakengroepen

Drakengroepen blog

Er zijn vele drakengroepen en ik heb er al met vele mogen channelen, maar ik denk ook dat er nog heel veel te ontdekken is over de groepen.

De drakengroepen waren voor hun specialiteit gecreëerd. Na de val van Atlantis en nadat de portalen werden gesloten zijn de drakengroepen in slaap gevallen. Het verschil met de drakengidsen is dat de drakengidsen bij de ziel bleven en hulp konden bieden wanneer nodig was. De drakengroepen konden na het sluiten van de portalen niet meer om hulp worden gevraagd. Je kan dit zien als een energetische muur die er tussen de mensen en de draken zat.

Er zijn veel draken die nog opgesloten zitten achter energie blokkades en langzaam worden deze draken bevrijd door mensen, maar ook doordat onze energie frequentie hoger wordt. Hoe hoger onze energie frequentie is, hoe meer liefde en tevredenheid er is. Dit heeft effect op ons allemaal, ook op de draken wereld

In mijn cursus leven met draken heb ik verschillende drakengroepen gesproken en op mijn YouTube kanaal heb ik ook met verschillende drakengroepen meditaties opgenomen en er komen er nog veel meer bij.

Iedere drakengroep heeft zijn eigen specialiteit, zoals de draken van liefde voor de liefde. Draken van de maan voor de maan en de draken van elektra kunnen energetische lijnen versterken of verbreken, draken van magie en creatie kunnen ons helpen met het manifesteren van ons droomleven en zo zijn er nog veel meer.

Sommige draken verlaten deze groepen om een mens te ondersteunen bij een bepaalde levensfase hier lees je daar meer over.

Deze groepen draken kan je ook om hulp vragen. Bijvoorbeeld over een vraag die je beantwoordt wilt hebben of voor helende energie die je wilt ontvangen. Zij staan allemaal klaar om ons te helpen. Om het leven makkelijker en aangenamer te maken.

Ik zal de aankomende tijd meer delen over draken soorten, zodat jij ze beter kan leren kennen. En ook weet wie je waarvoor om hulp kan vragen.

 

Sanne 🐉✨

Play Video

Wil je meer weten over draken bekijk dan mijn website klik hier.

Wil jij weten waarom er een draak bij jou is? Doormiddel van een reading kan ik daarmee helpen klik hier voor meer informatie.

Wekelijks deel ik een nieuwe draken meditaties op YouTube klik hier.

Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2023 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514