Drakengroepen

Drakengroepen blog

Er zijn vele drakengroepen en ik heb er al met vele mogen channelen, maar ik denk ook dat er nog heel veel te ontdekken is over de groepen.

De drakengroepen waren voor hun specialiteit gecreëerd. Na de val van Atlantis en nadat de portalen werden gesloten zijn de drakengroepen in slaap gevallen. Het verschil met de drakengidsen is dat de drakengidsen bij de ziel bleven en hulp konden bieden wanneer nodig was. De drakengroepen konden na het sluiten van de portalen niet meer om hulp worden gevraagd. Je kan dit zien als een energetische muur die er tussen de mensen en de draken zat.

Er zijn veel draken die nog opgesloten zitten achter energie blokkades en langzaam worden deze draken bevrijd door mensen, maar ook doordat onze energie frequentie hoger wordt. Hoe hoger onze energie frequentie is, hoe meer liefde en tevredenheid er is. Dit heeft effect op ons allemaal, ook op de draken wereld

In de online cursus Draken & Spiritualiteit heb ik verschillende drakengroepen gesproken en op mijn Insight Timer pagina heb ik ook met verschillende drakengroepen meditaties opgenomen.

Iedere drakengroep heeft zijn eigen specialiteit, zoals de draken van liefde voor de liefde. Draken van de maan voor de maan en de draken van elektra kunnen energetische lijnen versterken of verbreken, draken van magie en creatie kunnen ons helpen met het manifesteren van ons droomleven en zo zijn er nog veel meer.

Sommige draken verlaten deze groepen om een mens te ondersteunen bij een bepaalde levensfase hier lees je daar meer over.

Deze groepen draken kan je ook om hulp vragen. Bijvoorbeeld over een vraag die je beantwoordt wilt hebben of voor helende energie die je wilt ontvangen. Zij staan allemaal klaar om ons te helpen. Om het leven makkelijker en aangenamer te maken.

Ik zal de aankomende tijd meer delen over draken soorten, zodat jij ze beter kan leren kennen. En ook weet wie je waarvoor om hulp kan vragen.

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514