Helende energie op afstand

Helende energie is voor iedereen beschikbaar.

Je kan het ontvangen door het zelf te vragen of door een geleide meditatie te volgen.

 

Maar als je meer begeleiding hierin wil, kan ik jou daarin helpen. Ik kan namelijk energie op afstand naar jou toe begeleiden. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker te gaan zitten of liggen.

 

Hoe werkt het?

Voor de afspraak hebben we eerst een kennismakingsgesprek ik wil graag weten wat jouw klachten zijn en waarom je kiest voor een energie heling.

We plannen dan samen een afspraak in voor de helende energie. 5 minuten voor de afspraak stuur ik jou een berichtje zodat je je kan voorbereiden en ik natuurlijk ook.

 

Tijdens de heling:

Ik voel tijdens de heling waar jij energie nodig hebt. Ik voel dat als een soort magneet in mijn handen. Jij ontvangt deze energie door je handen, voeten of je kruin dit is per mens verschillend. Op die plekken kan het gaan tintelen. Het kan ook zijn dat jij totale ontspanning voelt of helemaal niks, weet dan wel dat de energie zijn werkt doet.

Zodra de magneet in mijn handen afzakt weet ik dat die plek genoeg energie heeft ontvangen en ga ik verder. Zo ga ik je hele lichaam langs. Het kan zijn dat deze energie heling nog dagen of weken kan nawerken, je zal dit zelf het beste aanvoelen.

Het kan zijn dat je meerdere sessies nodig hebt, of dat je 1 keer in de maand een energie heling ontvangt. Dit is echt wat jij aanvoelt en ook financieel kan missen. Helaas wordt helende energie niet vergoed door de zorgverzekering.

 

Welke klachten kan helende energie verbeteren?

Ik leg de nadruk op verbeteren. Om jezelf van een aandoening te genezen zijn meer dingen nodig, denk aan voeding en beweging. Helende energie zoals deze van de draken kan het leven verbeteren. De klachten zullen als minder worden ervaren. Helende energie kan je inzetten bij stress, zodat jouw lichaam een moment van totale ontspanning krijgt. Je kan het inzetten bij chronische klachten om de energie beter te laten stromen. Bij pijnklachten om de energie op dat punt te geven en de pijn dragelijker wordt. Eigenlijk kan je helende energie bij alles inzetten om jouw klachten te verbeteren. En natuurlijk heeft het ene mens er meer baat bij dan de andere, maar dat is met alle soorten van heling. Het is aan jou om een keuze te maken of deze vorm van heling bij jou past. Maar reken maar dat het een heerlijk gevoel geeft als jij je overgeeft aan de helende draken energie.

 

Hoe werk ik?

Ik werk samen met draken en andere spirituele gidsen om deze helende energie door te geven. Het staat ook bekend als universele energie.

Draken energie bestaat al heel lang. Eigenlijk waren draken gecreëerd om de aarde te voorzien van energie en uiteindelijk is dat zich gaan door ontwikkelen om alle levende wezens te voorzien van helende energie.

De kosten voor 1 sessie zijn 44,- euro incl btw.

De kosten voor 3 sessies zijn 88,- incl btw. (we plannen dan 3 weken achter elkaar een afspraak in)

Ik zal na het kennismakingsgesprek een factuur en/of een tikkie sturen net wat jouw keuze is.

Wil je je aanmelden zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen klik hier. En ik neem binnen 24 uur contact met jou op.

Heb je vragen je mag me altijd mailen.

Désirée

Ik heb onlangs in korte tijd 3 sessies 'helende energie op afstand' mogen ontvangen van Sanne. Hoewel ik vrij sceptische en nuchter ben, wilde ik het toch wel eens proberen. Eens kijken of het zou helpen bij mijn slaapproblemen en een langdurige blessure in mijn arm. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar ik kan niet anders zeggen dan het een positieve ervaring was. Tijdens de eerste sessie voelde ik een lichte tinteling in mijn armen en benen. Die nacht heb ik goed geslapen en na een paar dagen leek ook de pijn in mijn arm minder te worden. Ook na de tweede en derde sessie namen mijn klachten wat af. Na de derde sessie vertelde Sanne me dat ze wat extra energie naar mijn rechterknie had gestuurd omdat ze voelde dat die dat nodig had ook al wist ze niet waarom. Ik was met stomheid geslagen. Ik heb inderdaad af en toe pijn in mijn rechterknie, maar omdat ik er tijdens het kennismakingsgesprek geen last van had had ik dat niet tegen Sanne gezegd. Voor mij heel bijzonder dat ze toch aanvoelde dat die knie wat extra aandacht nodig had. Ik ga zeker nog een keer een sessie doen! 

Linda

Mijn eerste ervaring met heling op afstand. Als zeer prettig ontvangen en heel erg te spreken over de voor en nazorg. Zeker voor herhaling en raad het iedereen aan!

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514