Over mij

Mijn naam is Sanne Bak en het heeft even geduurd voordat ik mijn zielsmissie mocht ontdekken, maar in 2021 behaalde ik mijn certificaat tot Licht Channeler bij Tri of Light.

Als iemand mij dat 3 jaar daarvoor had verteld had ik diegene heel erg uitgelachen. Mijn leven zag er heel anders uit.

Ik was steeds opzoek naar een leuk beroep en heb ook veel verschillende banen gehad, maar ik kon het geluk niet vinden. Ik kreeg lichamelijke klachten en er werd fibromyalgie vastgesteld.

De verandering begon toen ik mezelf ging verdieping in de wet van aantrekkingskracht. Er kwamen daarna steeds meer tekens op mijn pad en die ging ik volgen. Door op mijn intuïtie te vertrouwen ben ik steeds verder gekomen. En zo kwam ik terecht op de website van Tri of Light.

Na het behalen van mijn Licht Channeler certificaat was ik nog steeds zoekende tot dat ik Tarus ontmoete. Dit gebeurde dat ik aan het channelen was.

Toen vielen alle puzzelstukjes samen. Ik leerde in een korte tijd zoveel over draken, en tot op de dag van vandaag leer ik nog steeds. Elke keer als ik er klaar voor ben zal er een nieuwe groep draken aan mij verschijnen, zodat ik dat weer kan delen met bijvoorbeeld jou.

Ik geniet van het maken van meditaties en daarom ben ik ook een YouTube kanaal gestart. In het begin van mijn spirituele ontwikkeling heb ik heel veel gezocht en gevonden op YouTube.  Daarnaast vind ik het leuk om online cursussen te maken zoals ik die ook heb gevolgd, heerlijk in mijn eigen veilige omgeving.

Mijn werk met draken is nog lang niet afgelopen ik hoop dat ik jou kan helpen met wat je zoekt!

Liefs Sanne

Sanne Bak

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514