Tijdelijke draak die jou kan helpen

Tijdelijke draak die jou kan helpen blog

In deze blog geef ik uitleg over een draak die tijdelijk bij jou kan zijn. Dit is iets anders dan een drakengids, lees hier meer daarover.

Het kan namelijk zijn dat er een draak tijdelijk bij jou is om jou te ondersteunen, deze draak heeft dan niet de "stempel" drakengids.

Deze draak kan jou helpen met een bepaalde levensfase waarin jij nu zit. Deze draken zijn net zo liefdevol als een drakengids en willen jou heel graag helpen.

Deze draken horen bij de drakengroepen en komen in actie, wanneer dat voor jou nodig is. Deze draken weten dit al voordat jij bent geboren, dit is namelijk met de ziel afgesproken voordat de ziel naar de aarde kwam.

Het grote verschil tussen een drakengids en een tijdelijke draak is dat een drakengids bij jouw ziel hoort en een tijdelijke draak niet.

Een tijdelijke draak helpt je bijvoorbeeld om je spiritueel verder te ontwikkelen en stuurt tekens op jouw pad, zodat jij hiermee aan de slag kunt gaan. Of je zit in een moeilijke periode van rouw, jouw tijdelijke draak kan jou in deze fase steun bieden door middel van helende energie of tekens te sturen. En zo kunnen er heel veel verschillende situaties zijn, waarbij een tijdelijke draak jou kan ondersteunen.

Het is echt heel verschillend hoe lang een draak bij jou kan blijven, weken of soms jaren het is net bij welke fase deze draak jou ondersteunt.

Een tijdelijke draak verschijnt veel in meditaties. Het kan ook gebeuren dat, als jij ook een drakengids hebt, je ineens 2 draken tegenkomt in meditatie. En dit is allemaal oké leer ze kennen. Wie doet wat? Zodat jij weet welke draak je om hulp kan vragen.

Veel tijdelijke draken hebben geen eigen naam, maar dragen de naam van de groep waarbij ze horen. Het kan ook gebeuren dat je een naam door krijg, het is dan aan jou om te weten of dit een tijdelijke draak is of een drakengids.

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514