Verschillende draken die je kan ontmoeten

Verschillende draken die je kan ontmoeten blog

Er zijn verschillende soorten draken die je in meditatie kan ontmoeten. Hieronder geef ik een korte uitleg over deze draken soorten. Wat je moet weten, is dat alle draken liefdevolle en vriendelijke wezens zijn die ons graag willen helpen en altijd voor ons klaar staan.

 

Als je een draak tegenkom in meditatie kan je deze zien als een schim, of echt een draak. Het kan ook zijn dat je alleen de energie voelt en jij weet op dat moment dat het een draak is. Dit is afhankelijk van welk intuïtie kanaal er het beste is ontwikkeld.

Maar misschien heb jij interesse in draken en volg je een meditatie maar zie of voel je niks, weet dan dat er een draak bij jou is. Deze draak heeft jou hiernaartoe geleid, maar het is nog een stap te ver om de draak ook echt te voelen of te zien. Vertrouw erop dat alles goed komt en alles komt op het juiste moment.

Dan ga ik het nu hebben over de soorten draken:

  • Tijdelijke draak
  • Groepen draken
  • Drakengids

Tijdelijke draak

Als jij in een bepaalde levensfase zit en je hebt daarbij hulp nodig, dan kan er een draak in jouw buurt zijn. Zij weten al dat ze jou mogen ondersteunen, dat is namelijk afgesproken voordat jouw ziel naar de aarde kwam. Deze draak is soms tijdelijk bij je maar het kan ook jaren duren voordat hij of zij weer verder gaat. Het mooie hiervan is dat jij er zelf achter mag komen waarom deze draak nu op dit moment bij jou is.

Lees hier meer over een tijdelijke draak.

Groepen draken

Deze groepen bestaan uit meerdere draken. Vaak horen zij bij 1 thema zoals de draken van liefde die de taak hebben om meer liefde over de wereld te brengen, of de draken van de maan die de maan ondersteunen. Deze draken hebben allemaal gemeen dat je ze kan vragen om hulp, hulp met het beantwoorden van vragen of helende energie.

De draak die als eerste is omschreven die je kan helpen bij een bepaalde levensfase, is een draak die bij een groep hoort. Die verlaat tijdelijk de groep om jou te helpen. Heel zelden hebben deze draken dan ook een eigen naam.

Lees hier meer over de groepen draken.

Drakengids

Jouw drakengids is al bij je sinds je werd geboren of eigenlijk al voordat je was geboren. Veel drakengidsen blijven bij dezelfde ziel en als jouw ziel meerdere levens heeft geleefd, zal jouw draak er altijd al bij zijn geweest. Misschien op de voorgrond en misschien op de achtergrond. Voordat de ziel naar de aarde komt worden er afspraken gemaakt over wat jouw missies worden op aarde, daarbij worden er ook afspraken gemaakt met jouw gidsen over wie wat gaat doen.

Een drakengids hoort bij jouw eigen lichtteam/gidsenteam, deze kan bestaan uit draken, engelen, elfjes, mystieke wezens, opgestegen meesters en nog meer.

Lees hier meer over drakengidsen.

 

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514