Verschillende drakenenergie frequenties

Verschillende drakenenergie frequenties

Drakenenergie kan je onderdelen in verschillende frequenties.

  • Beschermende energie
  • Helende energie
  • Hart energie
  • Droom energie

 

 

Iedere energie heeft zijn eigen frequentie en iedere draak weet ook hoe hij of zij deze energie moet toepassen.

Iedere draak, van drakengids tot draken die horen bij een groep, hebben deze energiefrequenties en kunnen er mee werken.

Beschermende energie

Dit is een energie die door iedere draak kan worden toegepast, maar ook veel wordt gebruikt door de draken in de natuur. Zodra een draak de frequentie van angst voelt, kan hij of zij de beschermde energie geven zodat de mens of het dier zich weer veilig gaat voelen. Zodra jij angst ervaart (het maakt niet uit wat voor angst) kan je altijd een draak om hulp vragen. Draken zijn één van de weinige spirituele wezens die bij ons kunnen komen wanneer we in een lage frequentie leven.

Beschermde energie is een veilige energie. Je krijgt een gevoel dat jij het niet alleen hoeft te doen. Het stelt je gelijk gerust of het komt langzaam tot je. Jij voelt je op dat moment veilig. Als je angst voelt ga in meditatie kom er achter waar het vandaan komt en vraag de draken om hulp, vertrouw dat de juiste draak bij je komt. Als je onderweg bent met de auto of je loopt door het donker en je voelt onveilig. vraag aan de draken of zij jou kunnen helpen. Het kan ook zijn dat je thuis bent en je voelt je niet veilig dan kan je ook altijd de draken om hulp vragen.

Helende energie

Alle draken kunnen ook helende energie geven. Sommige draken zijn gespecialiseerd op een bepaald gebied zoals de draken van de liefde, zij geven helende energie wat het maken heeft met liefde en zelfliefde. De draken van de maan geven helende energie wat je kan helpen met jouw menstruatie. En natuurlijk jouw eigen drakengids, deze kan jou ook altijd helende energie geven als dat nodig is. Ook met deze energie kan je hulp krijgen van de draken die in de natuur leven. Als je in een bos of park bent kan je altijd vragen of er een draak aanwezig is en of hij of zij jou helende energie kan geven. Ik woon vlakbij het Noord - Hollandse duingebied en er is hier een bepaalde plek waar een hele krachtige draak is. Maar je kan het op iedere plek proberen van hier tot in Afrika en kijken en vooral voelen wat er gebeurt.

Je kan zelf om helende energie vragen, een meditatie volgen of een consult aanvragen bij iemand die werkt met drakenenergie. Ik geef ook helende drakenenergie op afstand en mijn helende energie is gericht op lichamelijke klachten. 

Hart energie

Deze energie is gericht op liefde en wel onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, mens, natuur en dier. Deze energiefrequentie bezitten ook alle draken, maar vooral de draken van de liefde.

Hart energie is een bepaalde energie die een mens mag bereiken om het ook weg te geven. Misschien ken je wel: je bent met een groep mensen, er komt iemand binnen en iedereen voelt zich aangetrokken tot die persoon en die persoon straalt. Dat is een voorbeeld van hart energie. De frequentie is bij die persoon zo hoog dat hij of zij straalt. Iedereen kan om hart energie vragen, daarna voel je je lichter stralender en succesvoller. Met deze energie kan je alles aan. Je hebt voor iedereen het gevoel van onvoorwaardelijke liefde en oordelen doe je bijna niet. Je bent mens en je mag altijd oordelen, maar je laat je er niet door leiden. Hart energie is voor iemand die zich onzeker voelt of een onjuist zelfbeeld heeft.

Droom energie

Droom energie is de energie die jij kan ontvangen als jij jouw dromen wilt laten uitkomen en niks is te gek. Droom energie kan jouw drakengids geven en de draken van Magie en Creatie. Zij hebben de kracht om jou in jouw eigen dromen te laten geloven en jou hier ook in te ondersteunen. Je kan ook om droom energie vragen voordat je gaat slapen. Je kan dromen ontvangen over hetgeen wat jij mag verwerken of hoe je toekomst er uit gaat zien. Bij deze vorm komen de draken van de nacht en de draken van de maan, omdat zij ‘s nachts het meest actief zijn. Je kan ook vragen om droom energie als jij vaak nachtmerries hebt, deze energie kan de nachtmerries doen verzachten of laten verdwijnen. Droom energie is een heerlijke energie die je kan vragen voor het slapen om je heerlijk te laten slapen. Zoals hierboven staat het kan je laten dromen, maar ook laten slapen om zo ‘s morgens uitgerust waker te worden.

Droom energie wordt nog niet zo vaak gebruikt door mensen, maar de draken zijn er klaar voor om te toe te passen. De draken willen jou graag helpen jouw droom leven te leven! Je kan ook om droom energie vragen overdag, zodat je tot rust kan komen even niets even een stil momentje om daarna weer verder te gaan met jouw dag.

Dit zijn de energiefrequenties van draken, daarnaast heeft ieder spiritueel wezen die universele energie kan geven, zijn eigen frequenties van energie. Ieder wezen kan jou ook helpen een koepel of een muur op te zetten, dit kan handig zijn als je jouw energie bij jezelf wilt houden, zodat niemand anders jouw energie kan opnemen. Jij weet vast wie ik hiermee bedoel 🤭😉

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514