Wat kunnen draken voor mensen betekenen

Blog bericht Wat kunnen draken voor mensen betekenen

Wat kunnen draken voor mensen betekenen?

Ik heb deze vraag aan mijn drakengids Tarus gesteld, hieronder vind je het doorgechannelde bericht.

 

Wat wij de draken voor jullie kunnen beteken gaat veel verder dan dat jij tot nu toe weet, natuurlijk kunnen wij energie geven en steun maar o zo veel meer.

Wij de draken kunnen jullie mensen bij echt van alles helpen, maar laat ik het maar rustig allemaal vertellen. Wij kunnen dichtbij de mensen komen in lage frequentie zoals in de derde dimensie. Wij kunnen jullie helpen met het overleven van alle soorten emotie zoals angst, jaloezie, depressie, schuld, wanhoop en ga zo maar door. In deze frequenties kan je ons om hulp vragen en wij zullen ons best doen om jou te helpen. Dit kan zijn dat wij je tekens gaan sturen of energie toe sturen of ideeën in jouw gedachtes toe sturen. Wij de draken sturen alleen positieve berichten, zodra jij een negatieve gedachte krijgt in jouw hoofd is dat niet van ons. Wij zullen nooit vragen aan jou om dingen te doen die jou of andere pijn zullen doen!

Naast dat wij zo laag kunnen komen in de frequentie, kunnen wij je ook helpen als jij in hogere frequentie bent. Tijdens een meditatie kunnen wij bij jou komen, maar ook in het dagelijks leven. Ben jij onderweg in de auto of ben je aan het wandelen weet dan dat wij altijd paraat staan om jou te helpen.

Sommige van jullie hebben een tijdelijke draak in het lichtteam/gidsenteam. Deze draak is er dan om jou te helpen op dat moment in jouw leven. Het is dan aan jou om erachter te komen wat deze draak voor jou kan betekenen. Dit kunnen echt heel veel verschillende dingen zijn, zoals rouw of verlies, maar ook helpen om jou te begeleiden naar een volgende levensfase. Bij een nieuwe baan, opleiding, zelfliefde of een nieuwe liefde. Echt alles is mogelijk.

Drakengidsen blijven altijd bij de mens misschien soms op de voorgrond en soms op de achtergrond. Dit heeft te maken met de ziel afspraken. Als de ziel van Sanne niet had vastgelegd dat ze in dit leven haar kennis niet wilde delen over draken dan was ik Tarus op de achtergrond gebleven. Er kunnen ook veel verschillende redenen zijn waarom jij een drakengids kan hebben, misschien kan jij mensen helpen met energie zoals energy healing of je beoefent reiki of werk je in de zorg.

Het kan ook zijn dat jij een bepaalde missie hebt op aarde waar jij de hulp van jouw drakengids goed kan gebruiken. Vraag ernaar als jij in contact bent met jou drakengids.

 

Zoals gezegd kunnen wij bij jouw komen in lage frequentie en in hoge frequentie. Je kan ons daarnaast ook om hulp vragen. Er zijn heel veel verschillende soorten draken misschien heb je daar al wat over gelezen. Je drakengids, tijdelijke draak en de groepen draken. Deze laatste hebben allemaal hun eigen specialiteit. En in dat specialiteit kan je ze vragen om hulp, misschien heb jij helende energie nodig. Daarnaast kunnen al deze draken informatie krijgen uit de bron, dat betekent als jij een vraag hebt kunnen zij jouw antwoorden met een puur antwoord uit de bron. Je kan ook vragen wat de toekomst gaat brengen of wat je mag loslaten uit het verleden en nog belangrijker hoe je in het nu kan leven. Deze draken zijn er allemaal klaar voor om jou te helpen op aarde. Ze zijn daarvoor gecreëerd en lang vergeten geweest.

Nu heb je vast wel eens gehoord van draken energie frequenties, en wat het allemaal kan doen. Wij draken hebben het vermogen om mensen helende energie te geven. Hier kan je om vragen of een geleide meditatie volgen. Alles is mogelijk en het maakt niet uit welke klacht je hebt je kan altijd om hulp vragen en wij zullen ons best doen om jou te helpen.

 

Sanne kreeg laatst een vraag of wij ook dieren helpen, en ja die helpen wij ook. Wij kunnen hun ook helende energie geven of helpen met aanwijzingen geven. Maar de wil van een dier is anders dan van een mens en daardoor weten wij ook dat we ze niet altijd veilig kunnen laten oversteken, maar daarna helpen wij de ziel een veilige oversteek te maken terug naar huis.

Ervaar jij dat jouw huisdier anders is dan anders, dan kan je ons altijd vragen om helende energie naar jouw huisdier toe te sturen. Gewoon vragen en vertrouwen wij doen de rest. Daarnaast leven er ook draken in de oceaan en in de lucht en zij helpen de dieren die daar leven. Naast dat wij de dieren helpen hebben zij ook vaak een lichtteam/gidsenteam en helpen de elfjes de dieren in hun leven.

Uiteindelijk verschilt het per mens wat wij voor jou kunnen beteken en het is dan ook aan jou om het uit te zoeken. Wat is jouw missie op aarde? Waar helpt de draak die nu bij jou is jou op dit moment mee? Welke vragen heb je een aan wie kan jij die stellen?

Liefs Tarus.

Wil je meer leren over draken? Draken & Spiritualiteit is een online cursus, gericht op draken en spiritualiteit. Het eerste deel van de cursus gaat over spiritualiteit waarin jij de basis leert om uiteindelijk in deel 2 goed in contact kan komen met de draken. Meerdere meditaties/visualisaties nemen jou mee naar de drakenwereld klik hier voor meer informatie.

 

Tijdens iedere verandering van het element verstuur ik een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief schrijf ik over het nieuwe element en wat je kan verwachten. Inschrijven op nieuwsbrief klik hier.

© 2024 Sanne Bak | privacy verklaring | algemene voorwaarden | disclaimer | KVK 78616514